Grattis Min kära Pappa 50 år idag


Grattis Grattis kära pappa på din födelsedag! Är upp med tuppen klockan sju idag och vi stökar på. Allt ska ju ordnas inför kalaset! Snart ska jag och mamma åka till Ström och hämta ännu en tårta. Vi åkte dit igår och hämtade en jättefin och sääkert smarrig smörgåstårta. Och vi for även en sväng till Gubbhögen och hämtade en häftig skapelse. Jag har ordnat så att pappa skulle få en speciell tårta :)

image586


image587


Vi har även gjort mammas jacka redo inför ett biker kalas!

image588

Julbilder får komma en annan dag, men jag måste få visa vilka fina fiskar Jens och Pappa fick på juldagen när de fiskade. Jens hade fått ett fiskekort på Bollstjärna av mamma och pappa i julklapp.

image589


Grattis Pappa, igen!
Hoppas du får världens bästa födelsedag!

I väntans tider


Jag vill ha jul nu. Eller jag vill iaf att klockan ska vara 18.00 då jag får packa ihop här på jobbet och bara åka hem. Till en mysmiddag med älsklingen. Sen ska han ut och jag ska packa, tvätta och fixa ordning allt för imorgon. För då åker vi till S-svall för sista julklappsinköpen för Jens och jag ska bara handla saker åt mig själv! Sen bär det av till Härnösand.

Jag förstår inte att det är julafton på måndag, på måndag?! Va! Helt ofattbart, men helt underbart. Jens är ledig nästan en hel vecka och jag över i en vecka, så vi ska bara njuta och vara tillsammans! Och äta massa gott såklart!
Vi ska träffa Petra och Mattias, som vi inte har sett sen i somras. Mysa med Anna, Micke och barnen! Bara va med våra familjer och ha riktigt skoj på juldagen!

Sen mitt upp i allt fyller ju pappa 50 år, den 27. Och dagen efter, fredagen den 28 ska han ha ett hej dundrandes kalas på bygdegården. Det kommer nog bli superkul!

Vi har verkligen en händelserik kommande vecka framför oss. Jag är så Glad!

Tredje advent


Idag ska man alltså tända tre ljus i ljusstaken. Jag som inte ens har en sådan ljusstake. Men vi får ha mysigt iaf. Jag har sovit länge idag, hade nog kunnat sova ännu längre, men då kommer jag inte kunna sova ikväll. Min natt på jobbet inatt var rätt lugn för att vara en lördag. Väldigt skönt.
Idag ska jag tvätta, åka och träna med Joanna. Vi ska gå på två pass och jag tror att jag  kommer få mycket träningsverk! Och Jensen min ska åka iväg och kolla på fotboll, så jag får äta själv idag.
Jag sitter och tänker på att nästa söndag är vi i H-sand och då är det imorgon julafton är. Helt galet vad tiden går fort.

Jag har ju sagt att jag skulle lägga upp bilder sen jag, Elin och Louise hade vår myskväll, såhär kommer det.






Igår va ju mamma och Kajsa en sväng hit. Jag mötte upp de på stan och jag köpte de sista julklapparna. Så nu är jag äntligen klar. Mamma och Kajsa handlade en hel del de också och sen åkte vi hem till mig och åt mat och drack glögg. Det är roligt att få besök!

Neä, nu måste jag sortera tvätt..

Glögg och massa mys


Mums vad gott det är med glögg och pepparkakor. Här på jobbet har de ordnat så mysigt för oss, flera flaskor glögg, burkar med pepparkakor och gröt. Jag njuter. Och äter.

Igår eller i torsdag var jag och Louise bjudna hem till Elin på middag. Vi fick kesopizza. Mycket gott. Och roligt hade vi också, för att vi bytte julklappar. Elin och Louise hade varit seriösa och jag nästan skämdes för det jag hade köpt. Elin fick saft och silverkulor. Louise fick råttfällor och sköljmedel. Jag kanske ska berätta att vi begränsade oss till 50 kronor per person. Och jag orkade inte åka in på stan i torsdags, så Konsum var min räddning. Vi knäppte jätteroliga kort, men eftersom jag är på jobbet kommer det senare.

Jag har hittat en väldigt rolig grej som kommer påverka min tillgänglighet inatt. Kolla in det här.

http://www.ahlens.se/heminredning/ och klicka sedan på julmys i vardagsrummet och vänta...

Imorgon och eller idag kommer mamma och Kajsa in till stan. Jag ska sova lite först, sen ska jag in och handla de sista julklapparna. Ikväll ska jag bara mysa med Jensen och våra ljus.

Afro Dance


I söndags när jag var hemma i Rossön fick jag besök av mycket söt och gullig tjej! Det var Frida som kom och ville hälsa på Viva och Tassa. Och lite mig tror jag också! Vi gosade och lekte lite med voffsingarna och Tassa är så duktig, hon förstår att hon måste vara försiktig och lugn. Vi gick även ut en sväng på en promenix och såhär såg sötnosarna ut då :) 

image568

  

Efter promenaden fick jag lära mig hur man gör riktigt fina lussebullar, Frida hon kunde hon :)
Vi lyckades riktigt bra!

image571

Sen åkte vi in på byn och Frida fick åka hem och jag skrapade av mamma och pappas bil, för den hade blivit så isig där den stod på Mählers. Och ingen motorvärmare hade de stoppat i heller, så då skrapade jag av det värsta så de kunde åka hem fortare.
Hann aldrig träffa mamsen och papsen, jag åkte tillbaka till Östersund för att jobba.

Idag har det blivit jobb, en sväng på Lillänget och sen till min rubrik. Jag och Joanna var på AfroPowerDance.. gud så jobbigt det var, men riktigt skoj. Skaka loss ordentligt på rumpan, höfter och heeela kroppen.

Märks att börjar bli riktigt kallt, för jag får kråkhacka när kylan kommer. Inge kul. Det svider och gör ont på händera. Smörja, smörja, smörja!

Och en sista grej, Frida hade skrivit en sådan söt kommentar till mig:

jag tyckte du såg ut son vanligt om jag få va ärlig!! hejdå från frida:)

Jag blev så glad :)

Hemma


Det börjar kännas bättre, fast det är väl att dagarna går och jag kan inte tänka på det hela tiden. Jävlarns hår.

Är hemma i Rossön i helgen. Erik och Kajsa är också här, eller Erik skjutsade vi till bussen igårkväll. Så nu är det jag, Kajsa och voffsingarna. Mamma och pappa är i Tallin, så någon måste ju ta hand om sötingarna. Nu imorse var det Tassa som kom och ställer sig på sängkanten och vill att jag ska vakna. Klockan var nog runt 5 och då var det ut och kissa. Sen är de så duktiga och går upp och lägger sig med mig igen. Och sov ända till kl. 8. Eller Tassa kommer och få upp mig flera gånger, men då säger jag bara gå och lägg dig igen och då gör hon det och suckar en djup suck. Nu har de iaf fått mat och varit ut igen och nu ligger de så sött i sin säng här nere. 

image557

Ska snart ta och klä på mig och fara ut och sparka med de här två. Tänkte att idag ska de få springa mycket, eftersom jag måste åka vid middagstid och mamma och pappa kommer ju hem lite senare. Jag vill inte att Kajsa ska två vilddjur hos sig ikväll.
Jag ska även baka lite lussebullar idag. Jag gjorde det tidigare i veckan, men vilket misslyckande. Igår försökte jag mig på hallongrottor, men jag kan verkligen inte baka längre.. jag gjorde helt fel, så de ser inte ut som de ska göra.

Jensen min var i Åre igår med sitt jobb. Så honom vågar jag inte ringa till på några timmar.
Just det ja, förra helgen när Johan var hos oss tog jag en massa fina kort. Fina kort på fina killar.
Check this out!

image559


       

Det var helt galet med Jens och Johan efter de fått i sig några öl. Ställde upp på allt!



Och sist mina kära föräldrar som var också på besök förra lördagen, en snabbvisit.

image566


 Nu blir det tacos till frukost. Och få något liv i sömntutorna Viva och Tassa.

Mitt hår


Nu är jag så ledsen. Jag har aldrig gråtit så mycket över mitt hår som nu. Jag fattar inte hur dålig man kan vara som frisör. Jag sa att jag ville toppa mig och fixa till luggen. Jävla faans frisören har klippt mig hur mycket som helst, hur kort som helst där bak och luggen är alldeles sne. Ska man se ut så?! ÅÅÅH! Jag vet inte hur jag ska tänka. Det kommer ju växa ut, men mitt hår växer ju så sakta. Jag är så arg. Och så förbannad på hur jväla usel hon var som klippte mig. Man ska aldrig byta frisör. Aldrig mera. Jag såg när hon klippte mig att hon inte kunde klippa och jag hade bara lust att skrika rätt ut att hon inte fick röra mitt hår mer. Och det är så tunt nu också, jag bad henne tunna ut luggen, men inte hela håret. Jag har aldrig haft den här onda känslan mot en frisör någon gång, men nu är jag så jävla arg. Och inte känns det som jag kan gå tillbaka heller, för jag vill ju inte klippa ännu kortare. Det skulle väl vara för luggen då, men nu har jag försökt klippa till den själv. Och idag när jag vaknade stod allt hår åt alla håll. För när mitt självfall gör som det vill och håret är för kort.. då kan jag knappt styra det, även fast jag har 10 kilo hårspray i det. Fy fan. Jag är så ARG! Jag önskar att det var måndag igen och att jag aldrig gick dit.

Vilken struldag!


Idag är inte min dag.

Jag och Jens bestämde oss för att åka hem till Rossön i måndags, vi hade några dagar ledigt. Vi har sovit, myst i mörkret, sparkat med hundarna och bara tagit det lugnt och stressat ner. Men såklart när man ska åka hem, då börjas det igen.
Ungefär 500 m från mitt hus hemma i Rossön efter bron mitt emot degervattenvägen (för er som vet var det är) kör jag rätt ner i diket. Eller jag skulle vända för Jens hade glömt sin jacka och jag skulle hålla ut när jag skulle vända. Så det gick väldigt sakta och vi åkte ner med hela vänster sida.. jag fick ta och ringa pappa som provade alla möjliga sätt att få upp Saaben, som bara åkte längre ner och ner. Tillslut fixade han så att våran granne Esten kom och drog upp oss. Tack snälla pappa för all hjälp! På vägen mot Ö-sund började det regna och blev superhalt. Lastbilar och alla körde hur sakta som helst. En gång låg vi på 40 km/h... jag fick panik.. jag skulle ju hem och jobba 16.15 och tiden bara rullade iväg.. Vi stod tom. i kö för att trafiken stod helt stilla. ÅH! Och mitt i allt kaos så var en grej rolig iaf. Jag hade bestämt mig för att inte trycka på mig några jobbiga jeans, så jag åkte bara i långkalsongerna som hade ett hål bak i rumpan.. så när vi hade kört i diket stod jag endast i ett par svart långkalsonger på benen.

När jag kom på jobbet, 16.20 började allt så bra.. lugnt o ch skönt. Sen fick jag ansvarslistan och larmet här på jobbet skulle såklart börja strula. Så jag har ringt runt och strulat på..Vilket klater.. Fy fan, för denna dag. Jag är så trött, less och slut i huvudet!

Imorrn ska jag iaf klippa mig och sen jobba igen..

Göralöslista


Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Ja, varje dag!
Vilka vitaminer tog du när du var liten?
AD-droppar och ABC vitaminer, för barn.
Vad åt du senast?
Grillat oxfiléspett av svensk oxfilé på
spegel av pepparsås och bearnaisesås,
grönsallad och friterad klyftpotatis.
Åt på Simon & Viktor idag.
Har du fått någon komplimang i dag?
Ja, att jag är världens bästa och att jag har fin röst.
Har du varit med i en rättegång?
Nja, jag har tittat på!
Är du polare med grannarna?
Inte polare direkt, men jag pratar lite med de iaf.
Vilket språk pratar din mamma?
Svenska
Vilka länder har du bott i?
Sverige och Usa
Senaste piercingen?
I näsan, men den tar jag ur då och då, tycker ibland att jag är för gammal för det.
När åkte du bil i mer än femton minuter senast?
I måndags, när vi åkte hem från H-sand.
Gay?
Nix.
Har du däckat eller spytt för att du har druckit?
Ja usch!
Har du något husdjur?
Nej, men min mamma och pappa har 2 sötisar.
Har du täckt någons hus med toapapper?
Nej, men när jag var i Usa blev min familjs hus täckt av en massa toapapper.
Minns du din/dina musiklärares namn?
Karin, ....., ..... och ....
Hur bra är din syn?
Jag har haft jättebra syn, men tyvärr börjar den bli sämre.
Har du varit på ett party?
Ja.
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Åh, nej.
Har du varit utomlands?
Ja.
Vilket är det bästa bröllop du varit på?
Hm.. alla har varit lika fina.
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Kanske lite..
Var är dina syskon just nu?
Frösön och Strömsund
Vad var den senaste drömmen som du minns?
Jag drömde att jag smet in i ett hus och rånade och sköt en massa folk..
Vem ringde dig senast?
Jens
Vilken tid gick du upp i morse?
13.45
Vad ska du göra i helgen?
Åka hem till Rossön och vara hundvakt, för mamma och pappa ska till Tallin.
Vad står det i det fjärde sms:et i din inkorg?
Hej Hjärtat! åh gissa va ja gjorde i Lördags, jo tog m mej  en supersöt kille hem från krogen;)Haha.. Åh ja hoppas på att vi ska gå på Date i veckan;)LovePÖSS
När var du riktigt sjuk senast?
I våras när jag får den årliga rethostan..
När såg du en kändis senast? Vem var det?
Kändis och kändis.. förra lördagen på Ikea, Sonja Aldén.
Vad finns i din bakficka?
Ingenting
Har du färgade linser?
Nej.
Vad gjorde du klockan två i natt?
Jobbade!
Vad är det första du gör på morgonen?
Kissar.
Vad ska du göra efter det här?
Jobba vidare och hoppas på att det blir en lugn natt.

Jobbigt


Det har varit en jobbig dag idag. Jag kunde knappt sova, för bröderna Isaksson vaknade runt 12 och började prata och jag hade öronproppar och kuddar över huvudet, men jag kunde inte sova. Låg vaken i över en timme och blev bara mer och mer less. Jag vet jag vet, jag borde ha sagt till de från början men jag trodde jag skulle kunna sova. Så tilslut sa jag till de när jag va arg och då var de snäll och åkte bort. Försökte sova och fick blunda ett tag iaf. Sen kom mamma och pappa och hälsade på en sväng. Var kanske inte rätt dag, men jag blev väldigt glad att de kom en sväng. Mamma stekte fläsk. Fy fan vad gott. Jag älskar stekt fläsk, så salt och gott. Tack mamma.
Jens och Johan var hos deras morbror och åt middag och när mamsen och papsen åkt tittade jag på någon sorglig film, som gjorde att jag grubblade ännu mer och blev ledsen. Usch, det är jobbigt när man får en dålig dag. Hoppas att imorrn blir en bra dag.

Nu händer något väldigt roligt. Klockan är 03:29 och Elin kommer inrusande på jobbet. Hon är full. Hon har gått hem till Frösön från krogen, med Lousie väska och nu tydligen gått tillbaka för att möta Louise, men hon mötte ingen Louise. Så nu är hon här. På jobbet. Full. Väldigt roligt. Och Elin, du behöver inte skämmas.
Så nu väntar vi på att Louise ska komma på jobbet..

Fredag


Idag vaknade jag tidigt och kunde inte somna om. Typiskt.. och denna natt ska jag sitta ända till kl. 7 imorgonbitti. Fy fan! Jag hade så mycket i huvudet, så det var nog därför jag vaknade och låg och grubbla på vad jag skulle börja med. Så jag klev upp och tvättade och tog mig en härlig dusch. Sen ringde jag Elin och hörde om hon behövde någon flytthjälp. Hon kom och hämtade mig och jag gick en sväng på stan först och gjorde några ärenden, sen blev det iaf flyttstädning och en titt i den nya lägenheten. Mycket fin. Jag vill också ha ett sovrum och ett riktigt kök och ett härligt vardagsrum. Men jag trivs verkligen i våran lilla lya. Det får bli senare. Elin skjutsade hem mig och jag och Jens fick maten serverad. Johan var kock och det blev en väldigt god wook. Sen skulle pojkarna till några kompisar och jag fick skjutsa. Sen hem och packa väskan inför jobb, jobb, jobb och jobb hela natten lång. Många fulla människor. Stackars de som tappat sina bankomatkort. De som hittat ragg på krogen och vill ha numret till den personen, exempelvis Sara i Enköping, hon har blont hår och är kanske 23 år. Okej. Hur många Sara finns det inte i Enköping. Och visst, idag fick vi tjänsten där vi ser om folk har brunt, rött eller blont hår. Åh! Hur tänker folk?! Jag blir så less. Och trött är jag nu också. Jag får slumra till på mina raster. Godnatt



RSS 2.0