Minnen..


kan göra en sprallig :) Sitter o tittar på en massa gamla härliga kort. Har bara varit hemma idag o varit sjuk, så därför ska jag lägga upp lite roliga bilder!

     

Börjar med mina små älsklingar


       
Min underbart SuperSöta Guddotter Hailey


 
Sommar 2005

     
My Girls


 
Balen...


My Crazy Family


Min vackra systerimage30
Och sist men inte minst min underbara JensNeä, nu ska jag o Sofie ta o poppa popcorn o förbreda oss inför kvällens biobesök.. Pirates of the Carribbean 3 at the worlds end.. mycket spännande :) + snygga Jack, kapten Jack Sparrow.

Skepp ohoj
Kasta loss!

En otroligt rolig kväll..


Lördagen den 26 maj började med en runda på stan. Vi var rätt så seg, inte förrän runt 12 var vi inne. Joppe hade spenderat natten med mig o vi var redo för att hitta våran outfit  för kvällen...
Vi hade hämtat Joanna o vi började jakten på stan.
Det var rätt jobbigt, för det var så mycket folk o jag o Johanna hade tur, vi hittade finfina klänningar.
Joppe däremot var less, hon hittade ingenting o klockan gick o 16.00 stängde parkeringshuset, så vi var tvungen att åka hem. Mina fötter värkte o jag var så trött när vi kom hem till mig.
Ingen kände direkt för att börja sminka sig o göra sig i ordning. O sprätta den första ciderna var inte heller lockande.. kändes mest som vi ville gå o lägga oss.

Men efter massa prövande av olika plagg (för Joppe) o mina korvstrumpbyxor var på var vi redo för att åka till Joanna :)
Anton kom o hämtade oss o vi hade öppnat första cidern, jag o Joppsen blåbärs-snusk o Johanna någon hjortron-blä. Usch! Inte att rekommendera!

Hos Joanna blev det beställning av mat.. Joanna, Natta o Anton åkte iväg o hämtade det. Vi andra försökte komma igång, men vi var verkligen trött.


                            

När maten kom var vi så hungriga o det var verkligen gott.Sen blev det karaoke, helt galet skoj, vi sjöng o sjöng till alla möjliga låtar o jag o Joppe drack caprinas mest hela tiden, väldigt gott faktiskt! Något att rekommendera!!

            

Min röst vek sig efter några låtar o jag kunde knappt prata på hela kvällen.
Anton skjutsade oss ut o vi fick köa hur länge som helst, men det rätt skoj ändå :)


           

Mycket dansande blev det o vi skakade loss rejält.
Tusen tack girls för en SuperDuper kväll :)


image10
I hissen hemma hos JohannaRSS 2.0