Oförglömlig upplevelse


Det är inte alla gånger jag får äran att ha en plats på en av världens bästa restauranger! I lördags var jag på Fäviken och åt och drack det mest fantastiska!

Fläsket och lupingratängen var mina favoriter men brysselkålen var inte långt efter och inte tala om vacker...

Behöver jag säga att vi blev behandlade som prinsessor!

Jag som älskar desserter och dessa efterrätter smakade helt fantastiskt!

En vecka tillbaka


Vi hade finbesök förra veckan då Mikaela, Line och Henrik var på genomresa! Så kul och träffas och roligt att se våra tjejer leka så fint!

I helgen hängde vi med Tove och Edvin och åkte lite skidor och pulka/bob! Grilla korv i kåtan uppe vid skidspåret var också härligt och gott!

Älskade Klaris favoritsyssla just nu, bygga med lego! Det är Jens som också är en hejare på detta! Jag gillar duplo-djuren!

Förra veckan slutade hon med blöja, bara sådär! Min stora, duktiga tjej<3

Inför långhelg


Lyx att bara jobba halva dagen och sen komma hem till min solstråle!

Vi trotsade kylan på -22 grader och startade bilen och åkte och hälsade på hos Ebba & Nike!

Vi har även passat på att dega, dega, dega som Klaris säger!Gulliga och koncentrerade tjej!

En kväll att minnas


Vilken känsla det är när jag och Klara bara samarbetar och har det roligt hela eftermiddagen och kvällen.
Visst det är många kvällar det är så men också många kvällar när det är massa tjat, gråt och gnäll.
Men just idag var det så himla härligt, hon har accpeterat allt jag sagt utan att bli ledsen.
Jag slutade lite tidigare idag för att åka hem till Klara, då förskolan inte hade någon ordinarie personal så Jens åkte på jobbet direkt när jag kom hem.
Då gjorde vi smoothie och bara att se när Klara säger just det ordet är så gulligt. Sen gick vi upp och låg i sängen och läste flera böcker, en alldeles stilla tjej som lyssnade och funderade.
När vi skulle laga mat så var det inget snack om saken att hon ville hjälpa till att ta fram saker. Och efter maten det klassiska badet innan Bollibompa med bollibompa-dansen som det lyser i ögonen när jag eller Jens svänger höfter till. Därefter lekte vi med duplo och som fantasin flödar, så roligt och höra hur hon tänker och svävar iväg. Den ska inte vara där för där ska den stå och nu har jag byggt ett flygplan osv.
Just idag tycker jag hon har växt också, som att hon förstår mer saker jag säger och hon själv reflekterar innan hon svarar, häftigt det där.
När vi la oss och en bok var läst och några sagor berättade, och vi pratar lite till, säger hon: Du är min bästa vän. Sen somnar hon min stora, lilla, älskade Klaris.
 
 

Nya tag 2017


Testning testning!

Ska se om jag och blogg.se vill samarbeta igen!
Jag gillar egentligen att blogga, dels för att skriva av mig och för det andra att kunna gå tillbaka och se vad jag gjort/tänkt osv!

Nu är detta endast en test, så vi får se vad som händer imorgon igen!

RSS 2.0