En kväll att minnas


Vilken känsla det är när jag och Klara bara samarbetar och har det roligt hela eftermiddagen och kvällen.
Visst det är många kvällar det är så men också många kvällar när det är massa tjat, gråt och gnäll.
Men just idag var det så himla härligt, hon har accpeterat allt jag sagt utan att bli ledsen.
Jag slutade lite tidigare idag för att åka hem till Klara, då förskolan inte hade någon ordinarie personal så Jens åkte på jobbet direkt när jag kom hem.
Då gjorde vi smoothie och bara att se när Klara säger just det ordet är så gulligt. Sen gick vi upp och låg i sängen och läste flera böcker, en alldeles stilla tjej som lyssnade och funderade.
När vi skulle laga mat så var det inget snack om saken att hon ville hjälpa till att ta fram saker. Och efter maten det klassiska badet innan Bollibompa med bollibompa-dansen som det lyser i ögonen när jag eller Jens svänger höfter till. Därefter lekte vi med duplo och som fantasin flödar, så roligt och höra hur hon tänker och svävar iväg. Den ska inte vara där för där ska den stå och nu har jag byggt ett flygplan osv.
Just idag tycker jag hon har växt också, som att hon förstår mer saker jag säger och hon själv reflekterar innan hon svarar, häftigt det där.
När vi la oss och en bok var läst och några sagor berättade, och vi pratar lite till, säger hon: Du är min bästa vän. Sen somnar hon min stora, lilla, älskade Klaris.
 
 

Postat av: mormor G

Mommas sötaste och klokaste flicka <3

2017-01-22 @ 18:13:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback