Dagens middagstips


Chicken Tikka Masala

2 kycklingfiléer skurna i bitar, marineras i 2 msk mild matlagningsyoghurt, 1 msk tandoorikrydda/tandori-mix och saften från en halv citron. Låt stå en stund medans du gör Masala-såsen.

Masala-sås
Fräs 1 gul lök. Blanda 2 tsk olja, 2 vitlöksklyftor, 1 msk riven färsk ingefära, ½ tsk chilipulver, ½ tsk spiskummin, 1 tsk curry, 1 msk tomatpuré, andra halvan citronsaft och 1 dl vatten i en bunke. Tillsätt löken i såsen.
Koka i 15 minuter.
Stek kycklingen.
Häll i Masala-såsen i kycklingen och blanda ner 1 msk(eller mer) créme fraiche i såsen.
Låt koka ytterligare några minuter. Klart!
Serveras med ris och en sallad.

Blev SUPERGOTT!
Godaste jag ätit på länge, mycket god smak!
Tur det blev matlåda tills imorgon också :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback