Arg, men lite glad


Det här har varit en ganska konstig dag. Eller jag blir bara arg och frustrerad.
Jag och Jens har iaf jobbat natt och vi blir väckta av att Anders och Sofie som ringer och vill att vi hänger med och spelar lite golf. Rättare sagt skjuter lite på en rang. Vi åker dit och vi är helt ensamma och ingen ser oss (tror vi) Vi köper bollar ur en sådan där automat och slår de och springer sedan ut på rangen och plockar korgarna fulla med golfbollar. Slår ännu mera och springer åter igen ut på rangen och fyller korgarna. En lite stund senare kommer det en dam/tant/kärring och säger, jag har ett par grannar som har sett er springa och plocka bollar på rangen. Jag dog.. nästan svimmade. Jag skämdes som en gris. Eller gör det fortfarande. Vi erkände iaf att vi hade gjort det och sa även att vi betalt några gånger, även fast det var bara en egentligen. Vi slog färdigt de tjuvplockade bollarna och åkte hem med svansen mellan benen. Fy fan! Jag kände mig som när jag var tolv eller som ett barn iaf, när jag gjort något dumt. Vi är ju faktiskt vuxna människor nu och inte är jag så snål att jag inte kan betala 10 kr för 23 bollar.
Jens försökte få mig och sluta tänka på det och vi bestämde oss för att synda med en god pizza. Det var jättegott ända tills den var slut, då gjorde det så ont i magen och jag blev så arg att jag ätit upp hela.
Sen kollade vi på ett av mina favoritprogram Ensam mamma söker. Men jag blev så arg att för Susann valde bort Per. Så jag nästan stängde av tv:n och inte ville se något mer. Hur kunde hon? Det fattar jag inte. Han var ju helt tokig i henne + att hon aldrig visat några negativa vibbar. Åh!

Sitter iaf på jobbet nu och har det väldigt bra. Nästan inga som ringer och klockan är bara halv 3, vilket betyder att jag kan sitta här i lugn o ro i nästan 3 timmar till. Jag tror jag ska ta och sticka lite på min snygga sjal eller lösa lite korsord i Allers.
 

Min underbara Jens


När jag kom hem igår efter jobbet, runt tolvtiden på natten hade jag bett Jens göra varm choklad till mig för jag frös så mycket. Men det var inte bara choklad.. han hade dukat med mina stora vita oanvända koppar och skärt upp ostskivor + gurka och lagt fram skinka, så jag kunde göra goda mackor. Tack min älskling. Du visste vad jag behövde. Jag blev så rörd, för allting var så fint. Tända ljus och allt!

Just nu väntar vi på att klockan ska gå.. Anders och Sofie ska snart komma förbi och vi ska åka och handla för vi ska äta tacos och kolla på film. Mysigt värre... innan jag och Jens ska iväg på jobbet.. fan.

Trevlig helg!

Myshelg hemma i Rossön


I fredags åkte jag hem till Rossön. Jens skulle va med en massa kompisar hela helgen, så det var lika bra att åka hem. Mamma har skaffat sig en favoritpizzeria här i Ösd tror jag. Hon ville nämligen att jag skulle ta med mig pizza därifrån hem till Rossön. Hehe. Och så blev det. Det blev bara jag, mamma och pappa + voffsingarna hemma i helgen. Kajsa var i Söderhamn och Erik i Ström. I fredagskväll stickade jag och mamma för fullt. Av garnet vi köpt förrförra helgen. Osså var vi ut en sväng med hundarna för att leka. Men såklart stack de iväg.. Men efter ett tag kom Viva tillbaka och vi lekte lite med henne.

       

Viva är så duktig och titta hur koncentrerad hon är när hon tittar på mamma.

Men sen var hon lite orolig över Tassa också, så hon stod och spanade.

image473


Lördagen vaknade jag tidigt som attan och jag tvingade mamma att kliva upp, sen blev det stickning för hela slanten. Nästan hela dagen.
Vi var ut på en långpromenix med hundarna i skogen och de är så glada när de för springa lös.
Den dagen tog mina batterier slut i kameran, så det blidde inga bilder.
Till middag åt vi god lasagne och Martin och Mats åt hos oss.
Det blev även en liten prinsesstårta för Martin hade fyllt år.
På kvällen åkte jag och pappa iväg till hans jobb och pappa lärde mig hur man byter däck. Så nu har lilla saaben fina vinterfäck på sig. Och jag har lärt mig något nytt.

Dagen därpå blev en massa stickande också, så roligt! Och ett besök hos Gertrud, mamma skulle hämta några grytlappar.
Innan middagen var vi ut med Sötisarna igen, den här gången med en liten stund fungerande kamera.

        

Men hundarna hann få tag i något djur och försvann in i skogen, så det blev bara några kort på mamsen och papsen. Vi väntade och väntade. Visslade och ropade. Men ingen Tassa och Viva.
Så vi åkte hem och där stod de och väntade och blev jätteglada när vi kom hem. Det var ganska långt bort vi var, så de hade sprungit hela vägen hem. Och dyngsur var de.

Till middag blev det porterstek, så jävlarns gott och pappa var snäll och plockade en påse pärer till mig och Jens.

image478

Efter middagen for jag på en gång. Det hann bli så mörkt och det regnade hela vägen, så det var inte alls roligt att köra. Men hem kom jag och sovdags blev det.


Idag är jag ledig och Jens lika så.
Vi vet inte alls vad vi ska hitta på. Det blir nog en vilo dag och bara ta det lugnt. Gud så skönt.
Både jag och Jens längtar så mycket tills nästa helg, för då ska vi åka till Umeå och hälsa på Anna, Micke, Hailey och Noelle.
Jens längtade så pass mycket igår att han både drack ur "Haileymuggen" (en söt mugg, med ett sött kort med Hailey på) och lyssnade på sitt fina mms (Hailey sjunger ja må han leva) han fick när han fyllde år. Hehe.
Det ska bli så Roligt!

Slut i kroppen och huvudknoppen


Idag var en tidig dag. Min klocka ringde redan 04.17 och jag var först på jobbet och fick se när alla som jobbat natt gick hem för att sova.
Slutade iofs rätt tidigt, så jag åkte hem och började tömma ur våran översvämmade tvättkorg. Härligt när all tvätt är ren och korgen tom.
Jens och jag lagade god mat och kikade på Boston teaparty.

Nu har jag nyss tagit en härlig dusch för jag har varit på BodyPumb, så nu kan jag nästan säga att jag är död.
Igår tog jag mig modet och gick för första gången på spinning. Det var inte alls lika hemskt som jag hade trott. Tack Elin för att du fick med mig och att du visade allt så bra! 

Imorrn blir det uppdatering från i helgen hemma i Rossön.

Godnatt

Jens födelsedag och kanelbullens dag


Den 4:e oktober var det kalas. Med både tårta och bullar! Jag väckte Jens med vacker sång runt åtta-nio tiden. Av mig har han fått en fin höst-jacka, men både vi tyckte det var lite tråkigt om han inte skulle få ett enda paket på morgonen, så det blev två stycken iaf. En par snygga kalsingar och en jättesnygg tröja.




Efter fika på säng gick vi ut på en lång promenad, rättare sagt Frösön runt. Det var så underbart väder.

  

Sen blev det baka, baka bullar när vi kom hem.

     

Och när de var klara va vi tvungna att äta lite gofika.



Vi hade ju beställt en smörgåstårta också, som vi smakade på!

image463
Mums

På kvällen fick vi storbesök av Jens moster och hennes sambo. Och lite senare kom även Jens mamma och pappa.

Jag och Jens hann äta lite god mat sen blev det mera paketöppning och mera fika.

     

image467
Min fina underbara 22-åring

En fin höstbukett fick Jens också



Och jag hadeju varit lite rolig..
Check this out..
http://www.family.se/vi/1021125.htm?ca=3_a


Fredagen tillbringades lite på stan med Jens mamma och pappa och sen åkte vi alla till Jamtli och hade det väldigt trevligt.

På kvällen gick vi ut och åt på Eastern Palace.. mmmumma, god mat.
Tack snälla Majvor och Gunnar!

Igår kom mamma hit en sväng och vi va på en mässa på folkets hus. Det var om massa sticking, vävning, smide och mycket annat. Mycket intressant. Fick fint garn av mamma, så jag ska sticka mig en sjal.
När mamma åkte hem, började jag fixa mig inför kvällen. Louise, Elin och jag skulle ut och partaja lite. Men det orkar jag inte berätta om nu. Det får bli en annan gång.

Tisdag


Är vaken tidigt idag, för min kära mamma har sovit hos oss inatt. Hon är på någon kurs i två dagar och då passade det ju bra att sova här! Jens har jobbat natt, så jag måste va tyst som en mus. Eller jag och mamma har pratat och ätit frukost med tända ljus och myst hela morgonen. Men nu har hon åkte och jag vet inte riktigt vad jag ska ta och hitta på. Gå ut och gå en sväng.. och sen skulle jag ha bakat bullar, fast jag tror jag spar det tills imorgon. Det är ju nämligen så att min älsklilng fyller år på torsdag.

I fredagskväll var jag och Honey iväg till Anders och Sofie en sväng och fick lite smaskens och vi började titta på en läskig film, men jag och Jens åkte hem efter ett tag, för vi skulle upp så tidigt dagen efter. Vi åkte nämligen tåg till Sundsvall och där mötte mamma, pappa och Kajsa upp oss. Vi åkte en sväng till min faster Gunnel och fick jättegott fika och sen bar det iväg till Ikea. Andra gången på en vecka för min del, men det gjorde ingenting. Jens pratade med sin mamma och pappa och det visade sig att de var i Sundsvall på någon hälsomässa, så jag tyckte de skulle komma en sväng på Ikea, så de fick träffa min mamma och pappa. De har ju aldrig träffats. Så de var jättesnäll och gjorde det. Vi fikade i röran på Ikea och skrattade och hade det väldigt trevligt. De är så lika varandra, min mamma och pappa och Jens mamma och pappa. Väldigt roligt! Vi gick omkring en stund på själva Ikeaavdelning tillsammans och sen åkte Majvor och Gunnar hem och jag, mamma, pappa och Jens gick på Birsta, men vi var så trötta i benen, så det blev inte långvarigt. Vi åt middag och sen åkte vi hem till Rossön. Och där på träpallarna i hundgården satt mina två älsklingar och blev överlyckliga när vi kom hem.
Söndagen hjälpte jag mamma och sy gardiner (hon hade köpt nytt fint tyg på Ikea) till hallen uppe. Och sen på samma gång bytte jag gardiner i vardagsrummet, så det blev höstigt! Jättefint blev det! Sen gick jag, mamma och Jens en sväng med hundarna och på eftermiddagen kom Berit, Frida och Alex och hälsade på!

Jag och Jens åkte med mamma till Ström igår och sen fick vi ta bilen hela vägen hem till oss och mamma gick o jobbade en sväng sen åkte hon buss till Ösd och va på kursen. Jag hämtade upp henne och vi åkte iväg och köpte fläsk.. muuuuums vad gott det blev med pärer till! Jag skulle kunna äta ihjäl mig.

Neä, nu ska jag ut på min promenix, jag måste komma ihåg att gå förbi Tages, jag ska beställa en smörgåstårta till Jens födelsedag!

Adjöken



RSS 2.0