Mycket trött Karolina


Jag som älskar och sova och jag måste sova mycket, men de här dagarna har det inte blivit mycket sömn. Min premiärkväll var i tisdags och den blev verkligen lyckad. Jag har inte skrattat så på länge! På onsdagen blev det sovmorgon iaf och jag hade tänkt att kvällen skulle bli lugn eftersom jag jobbade igår 7.30-16.. men icke sa nicke. Blev rätt livat då också, fast jag gick hem tidigt för jag tappade bort alla. Det rekommenderar jag inte. Jag hade så tråkigt, bara gick omkring och hoppades på att stöta på någon jag kände.
Jobbet igår var en plåga.. jag mådde skit och va trött. När jag slutat åkte jag hem och vilade en stund, men sen blev det dags för mat och sen fixa sig i ordning. Sen kom mina sötisar och vi hade en mysig och rolig förfest tillsammans. Vi promenerade in till stan och kvällen blev väldigt lyckad. Träffade mycket roligt folk och åt en älgwrap, mycket god! Kollade på Johanna och Joppe när de åkte karusell och vi dansade loss på dansgolvet..
Kom hem 02.23 och jag somna bums.. men vakna när Jensen kom in med dunder och brak.. gnällde att han ramlat och blödde.. såg så gullig ut när han satt och plåstra om sig själv! Jag försökte säga till han att han var tvungen att va tyst, eftersom jag skulle upp så tidigt. Men han pladdra på om alla händelser under kvällen. Tillslut blev han tyst och jag somna igen. Klockan ringde många gånger och sista 06.29 klev jag upp. 
Och när jag cykla in imorse tänkte jag på alla duktiga städare, herre gud va de städar upp snabbt. Man ser på platserna där de inte hunnit med ännu osså ser man där de varit. Är väldigt imponerad!

Jag har haft lite tur nu när jag kom på jobbet. Har fått suttit mycket bara på utland och då är det rätt lugnt och sen har jag lyckats fåt bort sista timmen på mitt pass, så nu slutar jag klockan 15.. JIPPIE! Så bara 2 timmar kvar nu och sen går jag på semester igen i två veckor!

Middag på stråket


Kom hem klockan 06.13 imorse. Somna nästan på en gång. Sov bara till 12.16, men låg kvar i sängen tills Jens klocka ringde 13.00. Duschade och tvättade mitt skitiga, nästan "höjdafrilla" (mina släktingar vet hur en sådan ser ut) hår. Hade bara mitt dåliga shampo, för mitt braiga var slut. Så när jag torkat håret o sminkat mig, såg det fortfarande ut som jag inte tvättat håret på en vecka. Åh, vad less jag är på mitt hår! Åkte iaf in till stan o mötte upp Linna och Joppe och vi sprang runt på stan. Jag handlade utöver mina tillgångar ett par leggings och ett nytt shampo! Osså gick jag faktiskt till en frisör och beställde tid för mitt hemska hår. Så på onsdag ska jag få förändra mig lite. Nu vill jag ha mörkt hår igen! Brunt och fint och kortare lugg.
Efter stan åkte vi förbi mig och hämtade lite kläder. Vi bestämde nämligen att vi skulle äta på stråket ikväll. Det var gå två betala för en. Mycket bra! Därefter åkte vi hem till Linna och jag sprang ner till Joanna och bytte om där. När jag sedan sprang upp till Joppsen och Linna hade de inte på sig vad de hade sagt, så då var jag tvungen att byta om igen, för jag såg så uppklädd ut.. hehe.. mycket ombyten. Det var väldigt roligt att träffa Joanna, henne har jag inte sett på ett tag. När vi äntligen var klar åkte vi in till stan och gick ner och mötte upp Johanna, som var sååå fin i håret :) Vi delade upp oss i olika tält så vi kunde hitta bord, den som snabbast fick tag på ett ringde de andra! Och tillslut fick vi ett bord. Och jag och Johanna beställde någon oxfilé på toast tillsammans med strips och sallad. Linna, Joppe, Joanna och Linnas pappa beställde "yran-pasta". Min och Johannas mat var supergod. Men det värsta var att vi väntade 1 timme på den. Sen gick vi omkring och kolla på folk och lyssnade lite på Marmelad orkestern. När klockan var halv nio var alla väldigt nöjda och mätta, så vi bestämde oss för att åka hem. Vi skrattade lite att vi kände oss väääldigt gamla att vi gick hem så tidigt, men jag tyckte det var väldigt bra. För jag skulle börja jobba klockan 22.00, så då fick jag lite tid hemma först. Och nu sitter jag här igen. Mina fjärde natt i rad och min sista nu på ett tag! Nu är jag ledig i två dagar och sen jobbar jag två dagpass och sen har jag två veckors semester. (Mycket tvåor nu)

Nu är klockan 01.41 och det känns som klockan aldrig ska bli 06.00..
Vi får väl se!
Godkväll eller Godnatt

118118 nattetid


Jag har nästan glömt hur nätter på Eniro är. Va.. vad finns det för människor.
Taxi, taxi, taxi, taxi, jag kommer kunna alla taxibolags telefonnummer utantill när jag blir väckt i sömnen.
Kunder som säger: Jag älskar dig.. Du är så fin. Vilken fin och sexig röst du har. Vart bor du, var kommer du ifrån? Kan vi ses någon gång?
Finns de som tror att de pratar med någon de känner, så det ploppar ut ett puss och kram på slutet av samtalet. Lite skoj faktiskt.
Dryga fulla otrevliga kärringar och elaka gubbar.
De som ringer fel! Hur ringer man fel till nummerupplysningen?!
De som inte vet numret till SOS Alarm, hallå.. 112.
Numret till sjukvårdsupplysningen tack! Vilken ort? Oj, förlåt, Stockholm. 08320100. Tack så mycket. Tack själv, Hejdå!
Heej, jag skulle vilja ha numret till mekonomen i Falun, eller jag menar adressen.. Ryyyyckepungsvägen 1. Skitkul!
Jag har tappat mitt bankomatkort.. Vilken bank har du?

Blabla i Gävle (Hörde inte vad kunden sa.. mycket hög musik i bakgrunden, mycket vanligt) Försöker fråga kunden vad han sökte i Gävle. Han sa: Var, ja i norr någonstans. Nej, inte var, vad? Jag hör inte dig! Jag hör inte dig heller, du får nog gå ut och ringa om. Ja, jag går ut och ringer om.

Hej, jag har en liten fråga. När öppnar systemet i Skövde imorgon? Jag ska kika in på systemets hemsida och se efter. De öppnar 10.00. Och när stänger de? Klockan 15.00. Jättebra, tack! Tack själv, Hejdå!

Jag skulle vilja ha numret till pizzeria Viking i Sandviken tack. Ja, pizzeria Viking i Sandviken, ett ögonblick. Då har jag det på storg. 22. Ja. Vill du att jag sms:ar numret och kopplar fram dig. Ja, tack! Varsågod!



Åh, klockan är bara 02.00 och jag har alltså 5 timmar kvar. Fy fan! Sov gott alla ni som sover!

Tillbaka på jobbet!


Sitter nu på jobbet igen, sjukt vad 3 ½ veckor kan gå snabbt! Har jag varit ledig så länge? Hmm.. tror att det blivit nåt fusk på snabbspolning på veckorna. Igår kom iaf jag och Jens hem ifrån H-sand. Var väldigt skönt att få åka dit en sväng och bli bortskämd med mumsig mat och roliga stunder tillsammans. Jag och Jens åkte i måndags en sväng till Ikea. Jag hade ringt till pappa och bett han titta på Ikeas hemsida om mina drömgardiner fanns där nu. (Jag har nämligen varit på Ikea 3 ggr och alla ggr har de varit Slut.) Pappa sa att tyvärr inga Hanna Slinga finns där. Åh, jag blev så arg ännu en gång. Vi åkte dit ändå och vet ni vad, de hade precis kommit in då på måndagen.

                                                                            

Snacka om att jag blev glad och Lycklig! Nu är min lägenhet precis som jag vill. Nästan. Kommer jag någonsin bli nöjd?!

Ska berätta för alla mina nära och kära att jag inte kommer svara i min mobil på länge, har glömt min laddare i Rossön och mitt batteri räcker ju inte för evigt tyvärr. Kära mamsen ska skicka den så fort hon kan!

Neä, nu måste jag jobba vidare..


Junsele Djurpark


Igår åkte Anna, Micke, Hailey, Noelle, Joppe, Jens och jag till Junsele Djurpark. Vi chansade på att det skulle bli fint väder och inget regn... men ack så fel vi hade. Första halvtimmen gick bra, men när vi åt lunch, då öste det ner regn! Fy fan!
Men roligt var det ändå alla blev vi som barn.

     
Vad tittar ni på?


En Näsbjörn

     
Söta marsvin

     
Jag fick bära omkring på Noelle en stund, innan det börja regna! Mycket mysigt. Jag vill också ha en bebis :P 

image260
Jag Älskar sådana här grejer.. hehe, kolla söt Hailey!


       
Lite mys och bus på uteserveringen medans det spöregnade!


                           
Mycket roliga och fina djur att titta på. Jag gillar vekligen att titta på björnarna..
Det var en lyckad dag, förutom att det regnade!


Nu ska vi ta och spela lite kort!

Mycket som har hänt på sistonde..


Nu var det ett tag sen jag bloggade. Vet inte vart jag ska börja. Har ju varit på Kreta en vecka och haft det helt fantastiskt! Varit hemma i Rossön och tagit hand om voffsingarna (gör det fortfarande). Träffat nderbara Petra och hennes Mattias. Fiskat! Osså ha varit på Dunder med Annis och myst med hennes urgulliga familj och tagit med mig Joppsen hem hit till Rossön! Bilder säger mer än tusen ord!


Kreta (Bad, Sol, Mat, Drinkar och Öl, Vatteland, Utflykt med snorkling)


                                                                                                                                                    


Noelle, Petra och Mattias


     


Dunder


                                                        
  


Matlagning och mumsigt gott


              
 




Oh, nu äntligen klar med alla dessa bilder.
Vi va ju på Junsele Djurpark igår, men de lägger jag upp lite senare!
Är så less på att sitta här nu och vänta på segdatorn...
Nu ska jag o Joppe äta frukost.

   Bye Bye som Hailey kan säga!






RSS 2.0